TAEKWON-DO
Home / 2023 / Sekce přidáš se? / Prosluněný festival volnočasových aktivit
9.9.2023 / Volnofest 2023

Prosluněný festival volnočasových aktivit


Letošní Volnofest na Černém Mostě byl v porovnání s tím loňským jako nebe a dudy. Předchozí roční si pro nás nachystal chladné a deštivé počasí, ten letošní naopak horké a zcela slunečné. To se nám samozřejmě líbilo a divákům rovněž.

Náš stánek v průběhu celého odpoledne navštívila hromada rodičů se svými ratolestmi, které si mohli vyzkoušet základy našeho bojového umění. Po čtrnácté hodině přišla na řadu ukázka Taekwon-Do přímo u našeho stanoviště a jak jsme se od moderátora dozvěděli byl náš počet vystupujících s přehledem nejpočetnější! Aby ne, protože ukázky v našem provedení nejsou jen o černých páscích, ale i o těch barevných a také o vystupujících různého věku.

Věříme, že nejen naše ukázka, ale i celodenní stánek, přivede do našich řad nové zájemce o krásné korejské bojové umění.

Vy se dnes můžete vrhnout na pořízené fotografie a na začátku příštího týdne vám nabídneme i video sestřih, který připravuje Alex Mach!

Na závěr velké poděkování všem sonkalákům a sonkalačkám za příkladnou reprezentaci a také všem trenérům, kteří se postarali o bezproblémový chod. Jmenovitě Jiří Faltin, Pavel Zavadil a Pavel Šnábl, který měl letošní Volnofest na starost.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14