TAEKWON-DO
Home / 2024 / Sekce závodíme / Druhý pohár pro nejúspěšnější školu v řadě
18.3.2024 / Czech Open - Memoriál Marka Lazora

Druhý pohár pro nejúspěšnější školu v řadě


Podruhé zavítala mezinárodní soutěž Czech Open do haly Sportovního centra Řepy a pro Sonkal to byla symbolická dvojka. Letošní rok jsme začali vynikajícími výsledky, a ziskem poháru pro nejúspěšnější školu na 1. kolem Poháru Českého svazu Taekwon-Do ITF, a stejného úspěchu jsme dosáhli v nabité konkurenci 400 stovek závodníků z 13 evropských zemí.

Skvěle se dařilo seniorům a seniorkám, ale pozadu nezůstali ani žáci nebo v neděli junioři a juniorky. Pro všechny to bylo velmi zajímavé porovnání výkonnosti napříč evropským taekwondem. Nadále je na čem pracovat a co zlepšovat. Za zisk poháru a velkého množství medailí patří všem našim soutěžím velký dík a pochopitelně i gratulace.

V jarní části sezóny nás čeká spoustu dalších soutěžích - již 23. března další mezinárodní soutěž Best of Best v Říčanech, nejen naše reprezentanty Mistrovství Evropy v Koperu (polovina dubna) a pak série květnových soutěží. Jarní soutěžní šnůra bude zakončena v polovině června v Brně soutěži Středisek talentované mládeže! A nezapomeňte - 25. května Sonkal Open v Řepích!

Podívejte se téměř 500 fotografií, které pořídil tým našich velmi mladých fotografů a hlavně fotografek! A také zkoukněte tři videa Alexe Macha!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14